Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Home
Club
Contact

Banys Lluís, Sant Pol de Mar: gaudeix dels vins d'Edetària a peu d'onada.

Una de les platges més boniques del Maresme es troba entre Sant Pol de Mar i Calella. A tocar de la vila i amb unes vstes impresionants de la Roca Grossa trobareu Banys Lluís. Un restaurant ideal per gaudir de les garnatxes d'Edetària a peu de platja. Banys Lluís i Edetària un maridatge perfecte, només i faltes tu ...

 

Restaurant a peu de platja amb unes vistes inmillorables a la platja Morer de Sant Pol de Mar amb l'experiència de mes de 90 anys al seu servei arran d'onada.

Cuina marinera , gran qualitat de marisc viu del viver propi, peix de la zona i especialitats en arrossos i fideuas. A Banys Lluís han confiat en Edetària des de que vam treure els primers vins. I probablement s'hagin convertit en un dels nostres millors clients al Nord de Barcelona.

Avui ens recomanen aquest Arròs de LLamantol perquè el gaudiu amb un Via Edetana  Blanc 2012. Combinació perfecte de textures, intensitats, i cremositat. "El caràcter fresc i mineral de les garnatxes d'Edetària marida perfectament amb la cuina de Banys Lluís basada en el peix i el marisc."

 

Hi si l'apat s'allarga no patiu a Banys Lluís podreu gaudir d'un Chill Out sensacional.

Edetària et convida a gaudir de la platja i la bona cuina a Banys Lluís a l'estiu i tot l'any. 

Informació i contacte:

Avinguda Dr.furest s/n (al final del passeig maritim), 08395 Sant Pol de Mar

Telefons reserves : 93.760.06.97 / 696.09.02.63

Share it in:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta